Alma on ultrattu tiineeksi ja pentujen odotetaan syntyvän lokakuun loppupuolella

 

C.I.B.* DK MVA EE MVA FI MVA HeJW-18 JV-18 EEJV-19 AQUACREST TOM OF FINLAND
Lonkat B/A, Kyynärät 0/0, Selkä LTV0, Silmät OK.

Omistajan sanoin: ”Härö on kiltti ja rauhallinen monipuolinen koira, joka rakastaa ruokaa, lepoa ja rapsutuksia, mutta on silti aina valmis lähtemään mukaan kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Härön kanssa on kokeiltu useita lajeja ja aktiiviseksi harrastukseksi on jäänyt nosework, jonka parissa on myös käyty muutamissa kokeissa”.

– – –

LUNAMOR GLORIOSA Y BONITA
SERTI, LTE 140p.
Lonkat C/C, Kyynärät 0/0, Selkä LTV0/VA0/SP0, Silmät OK.

Omistajan sanoin: ”Alma on kolmevuotias espanjanvesikoira-tyttö, joka elää sijoituksessa lapsiperheemme luona Hollolassa.
Almalla on kultainen ja lempeä sydän. Alma suhtautuu koiriin ja ihmisiin yleensä uteliaan ystävällisesti. Usein Alma myös tykkää leikkiä “nuuskuttelu-kaverinsa” kanssa, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Alma tykkää olla lasten ja heidän kavereidensa rapsuteltavana sekä usein juoksee mukana villeissäkin leikeissä. Alma tykkää hoivata perhettään nuolemalla ja jos joku on loukannut itsensä tai on surullinen, on Alma välittömästi lohduttamassa. Alma tuntuu olevan kovasti kiintynyt perheeseemme ja seurailee perheenjäsenten touhuja tarkasti. Haastavin asia Almalla onkin ollut oppia olemaan koulu- ja työpäivien ajan yksin. Pentuajan harjoittelun jälkeen on yksin kotona oleminen myös sujunut oikein mallikkaasti.
Alma kulkee mukanamme kaikkialle, minne vain on mahdollista koira ottaa mukaan. Esimerkiksi kesän telttareissuilla majoitumme leirintäalueilla ja Alma on mukana mm. lemmikkiystävällisissä ravintoloissa sekä nähtävyyksissä. Harrastuksista olemme kokeilleet agilityä, missä Alma oli ketterä sekä oppivainen. Arjessa liikumme luonnossa, kaupunkiympäristössä ja teemme arkista aktivointia esimerkiksi temppuja harjoitellen sekä lasten kanssa piilosta leikkien. Alma tykkää touhuta kaikenlaista ja oppii nopeasti, mutta osaa ottaa rennosti sohvalla perheen kanssa loikoillen. Almalla ei tunnu olevan riistaviettiä ja pidämme usein Almaa vapaana sen ollessa sallittua/ mahdollista. Alma ilmoittaa vieraista usein haukulla, mutta muuten ei haukkumista juurikaan ole. Alma antaa helposti käsitellä, kuten kynsienleikkuut ja turkinhoito.
Alma on ensimmäinen koiramme, joten Alman ihana ja avoin luonne ovat helpottaneet oppimismatkallamme koiran kanssa elämiseen. Myös yhteistyö kasvattajan kanssa on ollut miellyttävää ja helppoa sekä olemme aina saaneet tarvittaessa tukea”.